ONLINE jazyky - angličtina online pro samouky, s.r.o.

14.04.2015 11:50

Výuce cizích jazyků se věnují od roku 1998. Založili první české zkouškové centrum Cambridge ESOL, získali Evropskou jazykovou cenu LABEL a stali se vítězi ankety kategorie Internetové efektivity, IDNES.
 
Poznali více než 20.000 studentů. Vybudovali rozsáhlou knihovnu a jedinečné zázemí.
 
Od roku 2006 začali získávat zkušenosti s realizací jazykového e-learningu. Nejprve studentům předkládali doplňkovou gramatiku, MP3 poslechy a také jednoduchá cvičení online. Když poté zjistili, že student, který měsíc chybí, dokáže následovat a chápat výukovou látku samostatně, bez problémů dosahovat výukového cíle, vyvstal v jejichmysli úkol:
 
Přenést naše jedinečné know-how a metodiku výuky online tak, aby dokázala pomoci každému Čechovi, který bloudí v „čarokruhu“ věčného studování, začínání, opakování a zapomínání.
 
Onlinejazyky.cz je specialistou na e-learning cizích jazyků v českém prostředí, vyvinuto Čechy pro české studenty. Učí 5 světových jazyků - angličtinu, němčinu, španělštinu, francouzštinu a ruštinu od obecných úrovní po odborné. Vyhovují individuálním studentům stejně jako firemním klientům, školám, lektorům i kamenným jazykovým školám jako partner a dodavatel kvalitních zdrojů.
 
Od roku 2013 jsou oficiálním partnerem British Council.
 
Webové stránky: ONLINE jazyky - angličtina online pro samouky, s.r.o.
banner-468x60.jpg

Zpět

© 2015 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode